Geachte lezer
De politie onderzoekt een poging tot woninginbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze poging tot woninginbraak.
De poging tot woninginbraak is gepleegd tussen donderdag 23 juni 2016 te 23:45 uur en vrijdag 24 juni 2016 te 06:30 uur aan het Reiner van Ooiplein te Ooij.

Het signalement van de verdachte(n) is onbekend.
Meer informatie over hoe de inbraak werd uitgevoerd.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
• Rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?

• Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?

• Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?

• Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze poging tot woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een poging tot woninginbraak te voorkomen.
Met vriendelijke groet,
Politie Tweestromenland
Telefoon: 0900-8844