Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. Zo worden er mensen gezocht om een maatje te zijn, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een plaatselijke vereniging te helpen met allerlei werkzaamheden. De vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht: Omroep Berg en Dal is altijd op zoek naar technisch, handige mensen, die kunnen helpen om lokale tv- en radio-uitzendingen mogelijk te maken. Radiotechnicus, helpen bij uitzendingen op locatie, het verhelpen van kleine storingen. Ben jij handig, heb je interesse in of wilt de wereld van audio-visuele techniek (radio en televisie) ontdekken? Bel dan naar Marjo Glaser, 024 39 6299. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor Vertel Eens, is Bibliotheek Millingen op zoek naar vrijwilligers. Ouderen vertellen elke woensdagmiddag in Het Gasthuis Millingen verhalen aan elkaar. Je stelt de deelnemers vragen en nodigt ze uit om hun verhaal te vertellen. Je bedenkt samen met andere vrijwilligers gespreksthema's en leest bijvoorbeeld een stuk voor om het gespreksthema te introduceren. Vind je het leuk om ouderen te begeleiden met het delen van verhalen? Dan is dit misschien iets voor jou! Bel naar Pauline Dircks 06 86817289 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn tel. 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor u bij dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.